CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
12
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
12
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 12 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 12 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

CURATAM orice Covoare!

Fie ca sunt din lana naturala, polipropilena, bumbac, canepa, poliester sau nailon - curatam orice tip de covor sau mocheta.

Spalat si Curatat Covoare Copii!

covoare copii

Covoarele pentru copii recreaza in locuinta dvs minunata lume a basmelor.

Puteti implini visul oricarei fetite cu motivele Hello Kitty, fetele adolescente vor adora modelele Hannah Montana iar baieteii se vor bucura imens de covoarele cu personaje Cars sau de covoarelel cu pirati.

Firul acrilic din care sunt facute covoarele pentru copii are o rezistenta deosebita si este usor de curatat. Culorile vii vor rezista in timp, astfel incat copilul sa poata creste alaturi de personajele favorite.

Asadar, daca aveti un covor de copii, Curatatoria de Covoare Olimpia va garanteaza o curatare atenta si profesionista a acestuia! Va asteptam!

STIATI CA
?
Covoarele trebuie curatate profesional in fiecare an. Cand sunt curatate si ingrijite cum trebuie, viata covoarelor este extinsa. Bacteriile si alergenii ce se acumuleaza in fibrele covorului deterioreaza in timp structura acestuia!
Pretul pentru curatat covoare este de 12 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.