CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!

VitanClean SRL

Calea Vitan nr.212, Sector 3, Bucuresti

CUI: 32827562,

Reg.Com: J40/2103/2014


Pentru usurinta localizarii, va punem la dispozitie pozitionarea exacta pe harta a Curatatoriei de Covoare Vitan:Contact

Curatatoria de Covoare Vitan - Bucuresti

Sugestiile dvs sunt oricand binevenite!

Pentru orice intrebari, comentarii sau pentru a face o rezervare va rugam sa luati legatura cu noi prin formularul de mai jos sau prin email.


Daca doriti sa ne contactati direct pentru comenzile dvs, o puteti face la numarul de telefon 0768.654.545 sau 0724.456.000. Va multumim pentru interesul acordat!

STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.