CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

Covorul trebuie Spalat:

Exista 4 indicii generale care va anunta ca trebuie sa apelati la o curatatorie de covoare profesionala:

 • covorul este matuit si lipicios la atingere,
 • covorul nu mai are acceasi culoare initiala,
 • covorul are cercuri mai albe in locul picioarelor scaunelor sau ale mesei,
 • praful se ridica din covor de fiecare data cand treceti prin camera.

Curatatorie de Covoare SAU CURATAT COVOARE Acasa?

Acasa: echipamente neadecvate, detergenti auto total nepotriviti, metode improprii de uscare

Curatatorie: experienta si seriozitate, echipamente si tehnologii profesionale, detergenti si tratamente de calitate, stoarcere si uscare corespunzatoare.

Alegerea e a dvs!Intrebari Frecvente despre Spalat si Curatat covoare

Va prezentam o colectie de raspunsuri menite sa va lamureasca intr-o oarecare masura asupra mai multor aspecte intalnite in spalarea si curatarea covoarelor. Indiferent ca sunt intrebari despre activitatea noastra sau intrebari despre cum puteti face singuri anumite lucruri, incercam sa raspundem la toate:

 1. De ce sa apelez la o curatatorie de covoare si sa nu imi spal singur(a) covorul?
 2. Am patat covorul cu vin, mai iese pata?
 3. Cat dureaza operatiunea de curatat covorul?
 4. E adevarat ca un covor curatat se imbacseste mai repede?
 5. Garantati eliminarea completa a tuturor petelor?
 6. Cat de des sa imi curat covorul?
 7. Substantele folosite la curatarea covoarelor pot fi daunatoare pentru copii sau animale?
 8. Ce garantii oferiti pentru curatatul covoarelor?
 9. De ce la unele spalatorii iau covorul cu miros neplacut?
 10. De ce de la unele spalatorii iau covorul murdar la capete?
Daca nu ati gasit raspunsul dorit, va rugam sa introduceti intrebarea in formularul de mai jos. Va vom raspunde cat se poate de prompt prin afisarea intrebarii dvs pe site (daca este pertinenta). Daca includeti o adresa de email in mesaj, va putem raspunde chiar daca intrebarea nu este suficient de generala pentru includerea pe site.


1. De ce sa apelez la o curatatorie de covoare si sa nu imi spal singur(a) covorul?

Raspuns scurt: vedeti pe pagina de servicii care sunt stagiile pe care le parcurge o spalatorie de covoare si veti intelege!

Raspuns lung: dvs acasa nu puteti spala si curata covorul in aceleasi conditii in care o facem noi. Pe langa faptul ca probabil il veti spala cu Biocarpet si cu peria de mana, mai mult ca sigur il veti usca in spalatoria blocului sau afara in praf. Total nerecomandat, deoarece covorul ori va prinde miros ori se va murdari iar!

2. Am patat covorul cu vin, mai iese pata?

Regula #1 pentru orice pata este sa incercati sa o scoateti de pe covor cat mai repede. Cu cat trece mai mult timp, cu atat pata va intra mai bine in fibrele covorului si va fi dificil de scos chiar si de catre noi.

 • Vinul rosu, Cafea = se curata cu lapte, zeama de lamaie sau sifon, apoi se clateste cu apa calda.
 • Fructe, suc de fructe = se freaca bine covorul cu otet, apoi la fel, clatit cu apa calda.
 • Grasime, Ulei, Pix = va trebuie alcool izopropilic (il gasiti in magazinele de electronice), frecati pata dupa care dati cu putin detergent lichid si clatiti cu apa calda.
 • Mancare de copii = pune putina crema de ras pe pata, lasa sa actioneze dupa care curata cu un prosop umezit.
 • Sange = inmuiati pata cu apa rece, apoi tamponati cu o carpa uscata. Repetati pana iese.
3. Cat dureaza operatiunea de curatat covorul?

In principiu covorul se ridica de la domiciliul dvs in aceeasi zi in care faceti comanda. La curatatoria noastra de covoare, in maxim 48 de ore covorul va este inapoiat spalat si curatat.

Daca sunt foarte multe covoare sau foarte mari, aceasta perioada se poate prelungi, insa totul va va fi comunicat la plasarea comenzii.

4. E adevarat ca un covor curatat se imbacseste mai repede?

Poate fi adevarat, insa in cazul nostru nu se pune aceasta problema.

Problema mentionata apare din cauza faptului ca in urma procesului de curatare, in covor pot ramane reziduuri de sapun sau solutie in urma unei clatiri necorespunzatoare.

Solutiile noastre speciale si intreg procesul de curatare fac acest lucru imposibil, astfel incat covoarele spalate de noi nu prezinta aceasta problema.

5. Garantati eliminarea completa a tuturor petelor?

Nimeni nu poate garanta acest lucru. Exista substante care pot decolora permanent fibrele covorului. Varsta covorului si tipul materialului sunt alti doi factori importanti.

Personalul nostru va incerca sa determine aceste lucruri si sa vi le comunice inainte de curatare, insa nu intotdeauna se pot determina aceste lucruri inainte.

6. Cat de des sa imi curat covorul?

Majoritatea producatorilor de covoare recomanda curatarea covoarelor dvs la fiecare 12-18 luni pentru a mentine garantia.

Exista multi factori ce trebuie luati in considerare pentru a putea da un raspuns: conditiile de murdarire, numarul si varsta copiilor, sdaca sunteti fumatori sau nu, aveti animale de companie etc.

Asadar va rugam sa ne contacti si vom incerca sa va raspundem cat mai exact!

7. Substantele folosite la curatarea covoarelor pot fi daunatoare pentru copii sau animale?

NU!

Folosim numai substante profesionale special concepute pentru curatat covoare. Pe langa acestea, clatirea finala a covoarelor curatate in 2 etape - jet continuu de apa si centrifugare, elimina din covoare toate substantele folosite la curatare.

8. Ce garantii oferiti pentru curatatul covoarelor?

Suntem mandri de clientii nostri si le multumim pentru increderea acordata. Acordata nu pe vorbe, ci pe fapte: 100% refacerea serviciului daca acesta nu corespunde standardelor dvs!

9. De ce la unele spalatorii iau covorul cu miros neplacut?

Multe spalatorii nu au tehnologia necesara, respectiv o centrifuga de stoarcere a covoarelor si o camera de uscare profesionala. Asadar, atentie: pretul mic arata MEREU dotarea si servicile oferite!

10. De ce de la unele spalatorii iau covorul murdar la capete?

Multe spalatorii nu au tehnologia necesara pentru spalarea corecta a covoarelor, nu au aparatura prezentata (pe site-uri). Asadar, atentie: pretul mic arata MEREU dotarea si servicile oferite!

STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.