CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!

Calculator de pret pentru curatat covoare:

IMPORTANT: va rugam sa tineti cont ca pentru comenzi mai mari de 100 lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi cumulate sub 100 lei, pretul transportului covoarelor, draperiilor, perdelelor, huselor de la domiciliul dvs si inapoi este de 15 lei.


 Lungime (cm)   Latime (cm)
Covor1:  x
= 0 lei

Covor2:  x
= 0 lei

Covor3:  x
= 0 lei

Covor4:  x
= 0 lei

Covor5:  x
= 0 lei

Covor6:  x
= 0 lei

Covor7:  x
= 0 lei 
TOTAL =
0
lei
 


PRETURI PENTRU CURATAT COVOARE

Exista 2 tarife, in functie de cine colecteaza si livreaza covoarele:

  • 18 lei / mp = daca le colectam si le livram NOI
  • 15 lei / mp = daca veniti dvs cu ele si apoi le si ridicati

CUM FOLOSITI CALCULATORUL :

Este foarte simplu sa calculati singuri costul curatarii covoarelor dvs! Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti dimensiunile acestora (ATENTIE: in CENTIMETRI) in formularul alaturat! Puteti face acest lucru pentru pana la 7 covoare.

EXEMPLU: daca aveti 2 covoare

  • Covor1 = dimensiuni de 1,5 metri x 0,85 metri => veti completa 150 cm x 85 cm
  • Covor2 = dimensiuni de 3,2 metri x 1,70 metri => veti completa 320 cm x 170 cm

NOU !!! Spalat draperii, perdele, huse

La cererea clientilor nostri am introdus un nou serviciu de spalat draperii, perdele si huse! Totul pentru o satisfactie garantata 100%!

  • Pret Curatat Draperii = 6 lei/mp
  • Pret Curatat Perdele = 5 lei/mp
  • Pret Curatat Husa Scaun = 15 lei/buc
  • Pret Curatat Husa Fotoliu = 20 lei/buc
  • Pret Curatat Husa Canapea = 30 lei/buc

Se folosesc masini profesionale speciale pentru spalatul draperiilor / perdelelor/ huselor, masini cu capacitate mare (11 kg sau 16 kg); pentru uscare se folosesc masini speciale; draperiile si husele se calca !


Va readucem aminte ca asteptam comenzile dvs in orice zi, inclusiv sambata si duminica, intre orele 8-20! Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.

STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.