CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

De ce sa ne alegeti ca si Curatatorie de Covoare:

Profesionalism si seriozitate

Experienta dobandita in 22 ani de spalat si curatat covoare, ca dealtfel si procentul de 100% de clienti satisfacuti, ne garanteaza profesionalismul si seriozitatea!


Detergenti si produse de Calitate

NU folosim DECAT produse atent selectionate - profesionale - pentru covoarele dvs: detergenti speciali din Germania, tratamente antibacteriene, produse ce nu contin inalbitori!


Echipamente Profesionale

Toate operatiunile de aspirare, curatare, stoarcere se fac cu echipamente profesionale pentru spalatul covoarelor - aspiratoare, perii si centrifugi speciale.


Stoarcere, Uscare corespunzatoare

Stoarcerea si uscarea sunt poate cele mai importante etape in spalarea covoarelor, deoarece daca nu sunt facute corespunzator, covoarele se vor imbacsi si chiar deteriora. Stoarcerea se face cu centrifugi speciale si uscare intr-un spatiu cu temperatura controlata!


Speram ca v-am convins de grija si atentia pe care o acordam fiecarui covor si ca acest lucru sa va faca sa apelati la serviciile noastre! Scopul nostru este ca toti clientii sa aiba SATISFACTIE GARANTATA 100%!

SERVICII DE CURATAT COVOARE DE CEA MAI BUNA CALITATE!

Chiar daca ati putea crede ca este foarte simplu sa obtineti un covor curat, va garantam ca procesul de spalare si curatare al unui covor este DEPARTE de a fi simplu, DACA este facut CORECT!

Experienta dobandita de-a lungul timpului ne-a condus la realizarea unui proces in 7 stagii pentru spalat si curatat covoare, proces care noi credem ca este abordarea optima pentru o spalare adecvata si o curatare in profunzime!

cele 7 stagii de curatat covoare:

 1. analiza covor Analiza si masurarea covoarelor - Analizam cu atentie covorul pentru a stabili, in functie de tipul acestuia, metoda optima de spalare si curatare dupa care il masuram.

 2. aspirare covor Aspirarea - aspiram praful si scamele din covor pentru ca spalarea si curatarea sa se faca in conditii optime. Astfel nu riscam ca praful sa ramana la radacina firului si sa obtinem un covor imbacsit.

 3. spalare covor Spalarea - se face cu ajutorul unui echipament special conceput si anume a unui tren de spalare covoare. Acesta inglobeaza mai multe procese complexe de spalare si curatare intr-un singur utilaj: prespalare, spalare, clatire si rulare.
  • Prespalare - covorului i se aplica detergent in functie de grosimea si de gradul de murdarie al acestuia. Detergentul folosit este special produs pentru spalarea covoarelor si nu ataca fibra lor.
  • Spalare - se face cu ajutorul a 6 perii rotative. Presiunea exercitata de aceste perii pe covor se stabileste in functie de tipul covorului si gradul de murdarie.
  • Clatire - covorul este clatit si periat.
  • Rulare - covorul este rulat automat pentru a fi introdus in centrifuga.
  Toate aceste operatii sunt controlate electronic.
  tren spalare covor
 4. clatire covor Clatirea - se face in doua etape: in prima etapa cand covorul se afla in trenul de spalare iar in a doua etapa in centrifuga.


 5. stoarcere covor Stoarcerea - se realizeaza cu ajutorul unei centrifuge special concepute. Folosind centrifuga eliminam peste 95% din apa ramasa in covor, accelerand astfel procesul de uscare.

 6. uscare covor Uscarea - se face intr-un spatiu special amenajat in care temperatura si umiditatea sunt controlate. Se evita astfel aparitia mirosurilor neplacute, iar timpul de uscare se reduce la cateva ore.

 7. La final, covoarele se aspira din nou sau se periaza iar ciucurii sunt tratati cu solutie pe baza de oxigen activ pentru a-i albi.
STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.