CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

CURATAM orice Covoare!

Fie ca sunt din lana naturala, polipropilena, bumbac, canepa, poliester sau nailon - curatam orice tip de covor sau mocheta.

Spalat si Curatat Covoare Moderne!

covoare moderne

Covoare care se inscriu in tendintele actuale de design si calitate din domeniul amenajarilor interioare.


Covoare abstracte, colorate sau simple. Modelele pufoase, confortabile, in care doresti sa ti se scalde picioarele dupa o zi obositoare.

Caracteristici covoare moderne:

  • Ignifug - fibrele tesaturii covorului sunt tratate cu substante speciale care impiedica propagarea focului.
  • Antibacterian - combate actiunea bacteriilor si impiedica raspandirea de virusi
  • Rezistent la raze ultraviolete - covorul nu se decoloreaza in urma expunerii la soare
  • Ecologic - nu dauneaza mediului inconjurator datorita compozitiei reciclabile

Asadar, daca aveti un asemenea covor modern, Curatatoria de Covoare Olimpia va garanteaza o curatare atenta si profesionista a acestuia! Va asteptam!

STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.