CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
12
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
15
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 12 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 15 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

CURATAM orice Covoare!

Fie ca sunt din lana naturala, polipropilena, bumbac, canepa, poliester sau nailon - curatam orice tip de covor sau mocheta.

Spalat si Curatat Covoare vechi!

covoare vechi

Covoare cu o vechime mai mare de 30-40 de ani, ce trebuiesc intretinute periodic si curatate cu atentie si dedicatie, covoarele vechi pot fi foarte greu de curatat.

Din cauza ca sunt vechi, majoritatea acestora nu sunt tesute folosind tehnologii noi sau fibre moderne. Din aceasta cauza nu va sfatuim sa le spalati singuri acasa, deoarece puteti face mai mult rau decat bine!

Astfel, in aceasta categorie intra:

  • covoare persane
  • covoare de lana
  • covoare tesute manual
  • covoare rustice

Asadar, daca aveti un asemenea covor vechi, Curatatoria de Covoare Olimpia va garanteaza o curatare atenta si profesionista a acestuia! Va asteptam!

STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 15 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.