CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

CURATAM orice Covoare!

Fie ca sunt din lana naturala, polipropilena, bumbac, canepa, poliester sau nailon - curatam orice tip de covor sau mocheta.

Spalat si Curatat Covoare vechi!

covoare vechi

Covoare cu o vechime mai mare de 30-40 de ani, ce trebuiesc intretinute periodic si curatate cu atentie si dedicatie, covoarele vechi pot fi foarte greu de curatat.

Din cauza ca sunt vechi, majoritatea acestora nu sunt tesute folosind tehnologii noi sau fibre moderne. Din aceasta cauza nu va sfatuim sa le spalati singuri acasa, deoarece puteti face mai mult rau decat bine!

Astfel, in aceasta categorie intra:

  • covoare persane
  • covoare de lana
  • covoare tesute manual
  • covoare rustice

Asadar, daca aveti un asemenea covor vechi, Curatatoria de Covoare Olimpia va garanteaza o curatare atenta si profesionista a acestuia! Va asteptam!

STIATI CA
?
Covoarele trebuie curatate profesional in fiecare an. Cand sunt curatate si ingrijite cum trebuie, viata covoarelor este extinsa. Bacteriile si alergenii ce se acumuleaza in fibrele covorului deterioreaza in timp structura acestuia!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.