CURATAT COVOARE
FARA colectare
si FARA livrare
15
LEI/MP
SAU
CU colectare
si CU livrare
18
LEI/MP
va oferim 2 tarife pentru spalat si curatat covoare: 15 lei/mp daca aduceti dvs covoarele si apoi le si ridicati sau 18 lei/mp daca ne ocupam noi de tot!
calculator preturi

CURATAM orice Covoare!

Fie ca sunt din lana naturala, polipropilena, bumbac, canepa, poliester sau nailon - curatam orice tip de covor sau mocheta.

Spalat si Curatat Mochete!

mochete

Mocheta este o alegere foarte buna atat din punct de vedere practic cat si al modei, combinand aspectul unui covor cu utilitatea si flexibilitatea necesare amenajarii realizata chiar de proprietar.

Mocheta are diverse avantaje: este relativ usor de montat, e mai calduroasa decat parchetul sau gresia, este disponibila intr-o multime de culori si modele.

Tipuri de mochete:

  • mocheta buclata - destinata unui spatiu cu trafic ridicat. Este o mocheta rigida, rezistenta in timp
  • mocheta cu fir taiat - recomandata zonelor cu trafic redus
  • mocheta structurata - o combinatie din primele 2 modele, cu o rezistenta medie la trafic. Are in schimb aspectul cel mai placut, cu modele in relief.

Asadar, daca aveti o asemenea mocheta, Curatatoria de Covoare Olimpia va garanteaza o curatare atenta si profesionista a acesteia! Va asteptam!

STIATI CA
?
Stoarcerea si mai ales uscarea covoarelor este foarte importanta! Daca nu este facuta corect, riscati aparitia in covorul dvs a unui miros neplacut care va persista pana la urmatoarea spalare. Asadar, fie ca o faceti dvs sau apelati la o curatatorie, atentie la aceste 2 lucruri!
Pretul pentru curatat covoare este de 18 lei/mp. Curatatoria de Covoare Vitan presteaza servicii NUMAI in Bucuresti si in jud Ilfov.
Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 lei. *Termenul de livrare exact va va fi comunicat telefonic la preluarea comenzii.